My Image
FacebookYouTubeInstagram
My Image
Builderall

BUSINESS ACCELERATOR FORMULA

Op zoek naar een lead generator machine die je dagelijks nieuwe klanten oplevert? Krijg toegang tot mijn lead generation blueprint & training.

Wassili Birbilis

​​​​​​​ Trainer & Consultant

Als trainer en consultant leer ik ondernemers hoe ze via het internet meer leads en omzet kunnen behalen door gebruik te maken van geavanceerde internet marketing tools en online strategieën.

Wassili Birbilis

Wassili is sinds 2006 een gedreven ondernemer die gespecaliseerd is in het opstarten en vervolgens uitrollen van bedrijven, nationaal en internationaal. In 2011 verdiende Wassili zijn eerste 7 figures met zijn E-Commerce bedrijf...en verkocht in 2012 gedeeltelijk zijn bedrijf waar hij vervolgens 2 jaar aanbleef als Directeur. In 2014 besloot hij om om zelfstandig een nieuw (internet) bedrijf te starten. Wassili is in 2016 gestart met zijn Digital Marketing Agency en inmiddels uitgegroeid tot een internationale autoriteit in chatbots en digital marketing. Wassili traint ondernemers over de gehele wereld via LIVE online trainingen en coached (startende) ondernemers. 

FACEBOOK CHATBOT TRAININGEN

YOUR BUSINESS TO THE NEXT LEVEL

ONLINE TRAININGEN

SMALL GROUP TRAININGEN