IK ONTHUL MIJN STRATEGIE EN DE ONLINE TOOLS DIE IK HEB GEBRUIKT!! WAARDEVOLLE INFORMATIE WAAR JIJ DIRECT MEE AAN DE SLAG KUNT GAAN!

My Image

GRATIS WEBINAR:  Ontdek hoe ik "from scratch"​​​​​​​ en zonder investering mijn naam en autoriteit in het buitenland heb gevestigd, en vervolgens met dit concept een passief inkomen heb opgebouwd.​​​​​​​

(BONUS: Kijk het webinar tot het eind. Op het eind van de webinar wordt de button zichtbaar die jouw toegang geeft tot een geavanceerde en unieke link shortener software (twv €97 )

Volgende webinar start over: 

Days

0

Hours

0

Minutes

8

Seconds

59

OPGELET: Het webinar zal tijdelijk beschikbaar zijn en aantal plaatsen zijn gelimiteerd!

In dit webinar ga je ontdekken:​​​​​​​


 Hoe ik in 2006 startte met een zeer succevolle internet business​​​​​​​


 Hoe ik vervolgens binnen 5 jaar mijn bedrijf internationaal wist uit te rollen​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ tot een autoriteit in mijn markt


​​​​​​​Hoe ik in 2011 mijn eerste miljoen euro omzet wist te behalen!


​​​​​​​Hoe ik vervolgens in 2016 alles verloor en op welke manier ik mezelf in 2017 wist te "resetten" ​​​​​​​


Hoe ik door niet op te geven, zelfs na vele tegenslagen, binnen 1 jaar een succesvolle online business wist op te bouwen. 


Ik onthul mijn online strategie en met welke middellen ik mijn personal branding​​​​​​​ en autoriteit heb gevestigd en hiermee internationaal successen boek​​​​​​​!


Welke online tools ik heb gebruikt die mij zonder grote investering verder hebben gebracht


Hoe jij vandaag met een budget van €8,50 /maand je eigen online business kunt starten en met de strategie en tools die ik jouw aanreik hetzelfde succes kunt boeken en daarmee een passief inkomen kan gaan verdienen Webinar Host

Wassili Birbilis​​​​​​​

​​​​​​​@wassilibirbilis


Wassili Birbilis is een World-Class Marketeer, Spreker & Chatbot Expert die miljoenen verloor in zijn vorige business, en door niet op te geven zichzelf wist op te richten, en vervolgens een succesvol en winstgevende Internet Marketing & Consulting Business wist op te zetten met clienten over de hele wereld.

​​​​​​​

My Image