My Image
FacebookYouTubeInstagram
My Image
Builderall

BUSINESS ACCELERATOR FORMULA

Op zoek naar een lead generator machine die je dagelijks nieuwe klanten oplevert? Krijg toegang tot mijn lead generation blueprint & training.


( Vanaf 1 September beschikbaar)

Wassili Birbilis

​​​​​​​Digital Marketer & Chatbot Expert

Wassili Birbilis

Wassili is sinds 2006 een gedreven ondernemer die gespecaliseerd is in het opstarten en vervolgens uitrollen van bedrijven, nationaal en internationaal. Wassili is in 2016 gestart met zijn Digital Marketing Agency en inmiddels uitgegroeid tot een internationale autoriteit in chatbots. Momenteel is Wassili betrokken bij de ontwikkeling van de Builderall chatbot en is hij mede oprichter en bestuurder van Builderall Europe BV.

BUILDERALL DIGITAL MARKETING PLATFORM

3 ONLINE VERDIEN MODELLEN


Ben je voornemens om een online business te starten maar je bent op zoek naar een online verdien model? Ik heb er 3 voor je uitgelicht. 


Dit zijn de 3 online verdienmodellen waarmee ik binnen 2 jaar een succesvolle business heb opgezet. Deze 3 online verdien modellen zijn zonder een hoge investering snel op te zetten.


We leven in een zeer gunstig tijdperk waarin iedereen met een laptop en internet verbinding, vanuit iedere locatie een zeer winstgevende business kan runnen.  


Altijd al gedroomd om vanuit huis of je droomlocatie te werken en je eigen dag in te delen? Of wil je een online business starten naast je huidige baan of studie?


Dan zijn deze 3 online verdienmodellen zeer geschikt voor jou.


Bekijk snel de video en laat je inspireren!
Ontvlucht je 9 to 5 situatie en ga het avontuur aan. Ik heb deze keus 13 jaar geleden gemaakt en ondanks dat het harder werken is dan bij een "baas", zou ik nooit meer terug willen naar de ratrace. Begrijp mij goed, aan beide kanten zitten voor en nadelen maar ik heb nu het gevoel dat ik echt leef! Ik kan mijn eigen tijd indelen , ideaal om te combineren met mijn gezin. Het voordeel van het runnen van een online business is dat je  locatie onafhankelijk kunt werken en het is zeer eenvoudig op te schalen. Mijn meest recente avontuur was in July j.l waar ik was uitgenodigd om de Builderall 3.0 Launch bij te wonen in de Builderall mansion. Check it out!

Kies voor vrijheid!

HOE ZIT JOU DIGITALE "IK" ERUIT?

Wil je weten wat er online over je te vinden is, dan is de eerste stap om jezelf te googlen. Heb je jezelf wel eens gegoogled? Wat vond je over jezelf? En wat vond je van je digitale ‘ik”? Dat is de enige manier waarop sommige mensen je vandaag de dag te zien krijgen, enkel in de digitale wereld. Je online persoonlijkheid wordt gedefinieerd door je online content, merk en persoon. Het mooiste is, deze digitale ‘ik’ kun je zelf voor een groot deel beïnvloeden.


Het is tegenwoordig de normaalste zaak op informatie over personen op het internet te zoeken. Mede hierdoor groeit personal branding via internet. Het biedt namelijk de mogelijkheid om gevonden te worden op het internet door de juiste personen, jezelf te presenteren en jouw doelen te bereiken.


In deze online training ga ik je leren hoe jij met personal branding jouw doelen kunt bereiken.
WAT IS PERSONAL BRANDING?

Personal branding is jezelf beschouwen als een ‘merk’ en je ook op die manier in de markt positioneren. Het is jezelf presenteren aan de juiste doelgroep waarbij je consistent communiceert wie je bent, waar je voor staat, waar je goed in bent, wat jouw eigenschappen zijn, wat jouw specialiteit is, wat jouw meerwaarde is en wat jou onderscheidt van de rest. Wat kan jij voor iemand betekenen?


Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je naam en je verhaal te delen en daarmee (online) verbindingen te leggen en relaties op te bouwen met anderen. Daar waar je bedrijfsnaam kan veranderen, blijft je je eigen naam hoogstwaarschijnlijk je hele leven hetzelfde. Een online personal brand is een waardevol digitaal bezit en een voetprint die ook na je huidige baan en carrière blijft voortbestaan. 


Op die manier documenteer je ‘jouw’ intellectuele eigendom. Het zou zomaar kunnen dat Google je content over 100 jaar nog steeds indexeert. Dat betekent dat je digitale ‘ik’, je werkelijke ‘ik’ van vlees en bloed overleeft. Gratis Online Training Voor Ondernemers

Leer hoe je binnen no-time je eigen Personal Branding website kunt bouwen en vervolgens dagelijks nieuwe leads kunt genereren. BONUS: FACEBOOK MARKETING TRAINING  ​​​​​​​ ​​​​​​​

My Image


Lead Generation Chatbot !

Dagelijks nieuwe klanten aantrekken? Dat kan met deze eBook Lead Magnet Chatbot.  Verzamel email en messenger gegevens van je klant en automatiseer de opvolging. Download de chatbot gratis + instructie training + leadcapture pagina